Advertisement

Ηρακλειο Φωτια : Hrakleio Fwtia Se 3eroxorta Dipla Se Katoikies Antilalospress - Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες.

Ηρακλειο Φωτια : Hrakleio Fwtia Se 3eroxorta Dipla Se Katoikies Antilalospress - Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες.. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο.

Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ.

Hrakleio Megalh Fwtia Sto Panepisthmio Fosonline
Hrakleio Megalh Fwtia Sto Panepisthmio Fosonline from www.fosonline.gr
Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής.

Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης.

Συναγερμός σήμανε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στους βώρους. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες.

Mnammcsmftnnvm
Mnammcsmftnnvm from www.dikaiologitika.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια.

Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα.

Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν.

Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Qqmfpbtgu1iham
Qqmfpbtgu1iham from www.zougla.gr
Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε, αργά το απόγευμα σε τζάκι σπιτιού στις μεσαμπελιές στο ηράκλειο. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Posting Komentar

0 Komentar